AdWords Tanfolyam, AdWords Hirdetés és Google AdWords Kampány

Köszönöm az érdeklődésed!

Szeretnék Neked gratulálni! Biztos lehetsz benne, hogy a befektetésed nagyon rövid idő alatt meg fog térülni, és a weboldalad minden eddiginél több profitot fog termelni a vállalkozásod számára!

Egyéb Prémium Oktatóprogramok:

Szövegírás Szisztéma

Weblap Készítés Tanfolyam

Infómarketing Szisztéma

A leggyorsabban úgy kapsz választ a kérdésedre, ha írsz az alábbi email címre:

Magamról...

A Google AdWords-el 2009 áprilisában ismerkedtem meg, megvettem a hazai ebook-okat a témáról, de sajnos nem tudtam átütő eredményeket elérni azzal a "tudással"...

De tisztában voltam vele, hogy lehet ezt jobban is csinálni, és komoly eredményeket elérni az AdWords-el. Ezért a világ legnagyobb AdWords szaktekintélyéhez fordultam segítségért.

Perry Marshall tanítványaként, nagyon hamar sikerült az AdWords-el eredményt elérni. Az első 2 hónap alatt háromszorosára (3x!) növeltem az akkori online vállalkozásaim volumenét, és összesen több mint 1 millió Ft bevételt realizáltam az AdWords által már a tanulási időszak alatt.

Utána készítettem el a Google AdWords Szisztéma kurzust, ami az alapoktól kezdve, egészen a profi szintig tanít le mindent, amit tudok. Mivel ezeket a stratégiákat és trükköket még senki nem használja így Magyarországon, ezért elég hatékonyak.

Limitáltam az elérhetőségét, és csak 25 vállalkozóval osztottam meg ezeket az információkat, még egy régi email listámról. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább nem osztom meg másokkal ezt a tudást, használom kizárólag a saját vállalkozásaim építésére.

Viszont szomorúan néztem a hazai hirdetőket, hogy milyen súlyos hibákat követnek el a hirdetéseikben. Alig van valaki, aki legalább sejtené, hogyan kéne ezt csinálni... Még azok között is, akik itthon AdWords-öt tanítanak, vagy kampányokat futtatnak! - Így van!

Ezért beleegyeztem abba, hogy ezt az információt elérhetővé tegyem itthon mások számára is, ahelyett, hogy kizárólag a saját vállalkozásaimat gyarapítanám vele.