AdWords Tanfolyam, AdWords Hirdetés és Google AdWords Kampány

Eljött az idő, amikor eljutsz arra a pontra, ahol már a Te kegyeid szerint mennek a dolgok, és egy félelmetes elismert hatalommá nősz a piacodon!

Látogatók nélkül NINCS online üzlet! Lehetetlen megfelelő mennyiségű és minőségű látogató nélkül növelni a vállalkozásod...

Egy vállalkozás növeléséhez a kulcs az, ha megtanulsz hirdetni, pontosabban ha megtanulsz NYERESÉGESEN hirdetni!

Amint megtanulsz nyereségesen hirdetni, új szintre tudod emelni a vállalkozásodat. Ha viszont nem tudsz nyereségesen hirdetni, marad a kínlódás és a lassabb növekedés az ingyenes módszerekkel...

A Google megalkotta a történelem legnagyobb direkt marketing gépezetét: az AdWords-öt! Ezzel a Google alig 10 év alatt a világ legnagyobb cégévé nőtt, megelőzve a Microsoft-ot.

Ma az AdWords segítségével lehetőséged van arra, hogy felhajíts egy weboldalt és szinte azonnal potenciális érdeklődők százai, akár ezrei jöhetnek a weboldaladra a világ bármely pontjáról! Mindezt meg tudod csinálni egy számítógéppel, anélkül hogy bárkivel találkoznod vagy egyeztetned kellene.

Ha egyszer megtanulsz az AdWords rendszerrel nyereségesen hirdetni, többé nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs elég új ügyfeled! Akkor szerzel új ügyfeleket magadnak, amikor csak akarsz...

De van egy probléma!

Erre már a konkurenciád is rájött, és már hemzsegnek is az AdWords-ön! Ha pedig egy nagy konkurenciával bíró médiumon fenn akarsz maradni, esetleg uralni akarod a piacodat, akkor jobbnak kell lenned, mint a konkurenciád!

Viszont a helyzet az, hogy ma az AdWords hirdetők 3%-a szerzi meg a látogatók 50%-át, és soha nem került több pénzbe tudatlanul használni az AdWords-öt, de soha nem volt lehetőség több pénzt keresni vele annak, aki tudatosan használja az AdWords-öt!

A különbség a győztesek és vesztesek között teljesen nyilvánvaló!

Nálam ez úgy kezdődött hogy...

Nekem nehéz dolgom volt! A szokásos történet, volt egy jó termékem csak nem jött elég vevő... Illetve néhány jött ugyan a keresőkből az organikus találati listáról, de az nem hozott még elég bevételt.

Nem volt más választás, hirdetni kellett. Jöttek a bannerhirdetések - ami csak pénz kidobás volt!

Aztán jött képbe a Google AdWords. De a hazai tanácsadók 100 oldalas eBook-jai csak arra voltak elegendőek, hogy megtanuljam a kezelőfelületet, amúgy képtelenség volt velük megtanulni profin és nyereségesen hirdetni.

Így hát parkoló pályára tettem az AdWords hirdetési rendszert... Sajnos!

Utána megismertem Perry Marshall-t, aki a legnagyobb AdWords szaktekintély jelenleg a világon. Majd az ő hatására elkezdem az AdWords-el komolyabban foglalkozni. Perry hozzám hasonlóan mérnökként foglalkozik AdWords-el, gerilla marketinggel, de a lényeg, hogy olyan szinten ért hozzá, ahogy ma Magyarországon eddig senki...

Korábban el sem tudtam képzelni, hogy ezt a dolgot ilyen szinten lehet művelni! Szerencsére a Perry Marshall tanítványaként gyorsan jöttek az eredmények.

Az első 56 napos "tanulási időszak alatt" sikerült felépíteni egy minőségi 1000 fős email listát, ami negyed millió forint tiszta nyereséghez vezetett. És ez volt csak a kezdet!

Perry-nek köszönhetően sikerült az AdWords-öt olyan szinten elsajátítani, ahogy ma Magyarországon még senki nem műveli az AdWords hirdetéseket.

Mondanom sem kell, hogy ez sok pénzembe, kb. 1100 amerikai dollárba és további negyed millió forint hirdetésre fordított pénzbe került a tanulási időszak alatt...

Ez után sikerült kidolgozni azt az AdWords szisztémát, ami teljesen kiszámítható és tervezhető módon sikerhez vezet.

És létrehoztam Neked azt a Google AdWords Szisztémát, amivel - akár a nulláról - 30 nap alatt felhúzhatsz egy új vállalkozást! Így van!

Minden információ benne van ahhoz, hogy nyereségesen tudj hirdetni az AdWords rendszerben, és akár teljes mértékben domináld a piacodat 6 hónap alatt.

Olyan információk, amiket ma Magyarországon még idáig senki nem tanított, de nem is használ ezen a szinten!

Sajátítsd el Te is a Google AdWords művészetét és katapultáld a vállalkozásod bevételeit 200%-tól... akár 5,000%-ig!

Az AdWords a történelem legkomolyabb marketing gépezete, mára egy 20 Milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát, és folyamatosan csak fejlődik és növekszik!

A vállalkozásod bevétele múlhat azon, hogy tudsz-e majd nyereségesen hirdetni. Ha igen, ha megengedheted magadnak, hogy hirdess, az üzleted nőni fog! A képlet ilyen egyszerű!

Egy új weboldal esetén a legnagyobbak mindig az AdWords hirdetést ajánlják legelőször, mint látogatottság növelési módszert.

Miért? Először is azonnal jönnek a látogatók, így el tudsz kezdeni tesztelni és optimalizálni, mellette meg jön néhány rendelés is, tehát azonnali cashflow-t tud Neked adni.

A teszteknek köszönhetően pedig hamar kiderül számodra, hogy mely kulcsszavak hoznak Neked megrendeléseket, és melyek nem. Ez sokszor nem olyan egyértelmű, mivel minden egyes kulcsszó mögött egy teljesen különböző ember áll, különböző vásárlói stádiumban! Sokszor szakértőként is nehéz kitalálni, hogy aki az xy kulcsszóra rákeres, az mit is keres valójában...

De AdWords hirdetések futtatása után pontosan fogod tudni, hogy mely kulcsszavak hoznak Neked vevőket, így fogod tudni pontosan, mely kulcsszavakra kell keresőoptimalizálnod. Tehát nem kell kockáztatnod és időt fektetned abba, hogy olyan kulcsszóra optimalizáld az oldalad, ami számodra nem lenne produktív, vagy a másik eset, hogy nem is keresnek rá olyan sokan...

Amit a Google AdWords Szisztéma kurzusban megtanulsz, az a weboldaladat egy valódi ügyfélszerző gépezetté, egy legális készpénz nyomdává alakíthatja!

Nézzük miről szól és hogyan épül fel ez az egyedülálló AdWords és Gerilla Marketing multi-média oktató anyag:

1. rész - Landing Page és Marketing Stratégiák

A jó Landing Page az első lépése annak, hogy nyereségesen tudj hirdetni. A Landing Page-re fognak megérkezni a látogatóid, tehát nagyon fontos a hatékonyság, és apró módosítások nagy különbséget tudnak tenni hosszú távon!

Ebben a részben a 67 perces mp3 felvételből (és azok írott változatából, ha olvasni szeretsz) gyorsan megtanulod...

 • Hogyan állíts fel olyan Landing Page-t, ami elvégzi a dolgát és a látogatóid megteszik azt a lépést, amit Te szeretnél? Ha a látogatóid nem teszik meg azt a lépést, amit kitűzöl nekik, akkor a hirdetésre elköltött pénzed nem fogod maximálisan kihasználni...
 • Hogyan készíts olyan Landing Page-t, ami a Google-nek tetszik, és ami által olcsóbban fogsz tudni hirdetni, mint valaha gondolnád, hogy lehetséges!
 • Hogyan marketingezz eredményesen? Marketing és hirdetési stratégiák a világ legnagyobb marketing legendáitól. Olyanoktól, mint Jay Abraham, Claude Hopkins, Albert Lasker...
2. rész - Google AdWords alapok

Ha még sose hirdettél, ebben a részben a 70 perces, 1024x768-as felbontású képernyő videóból gyorsan megtanulod...

 • Hogyan állíts fel egy célzott keresési hálózatos és tartalmi hálózatos hirdetést? A Google AdWords kezelőfelület elsajátítása lépésről lépésre.
 • Hogyan üzemeld be a Google Analytics-et úgy, hogy a látogatóid minden mozdulatát követni tudd a weboldaladon?
 • Mi a minőségi mutató szerepe? Hogyan állnak fel a hirdetési pozíciók, és ki mennyit fizet egy kattintásért? Valamint hogyan szerezz jobb minőségi mutatót és kerülj jobb pozícióba úgy, hogy mégis kevesebbet fizetsz egy kattintásért, mint az alattad levő hirdető?! - Így van, ez lehetséges!
 • Melyek azok a kulcsszavak, amik vásárlókat takarnak, és melyek azok, amelyek nem? Hogyan válaszd ki azokat a kulcsszavakat, amik AZONNALI vásárlókat hoznak majd Neked?
 • Hogyan derítsd ki mely weboldalakon tanyázik a célpiacod és hogyan célozd meg pontosan őket?
  A Google Ad Planner szoftver használata lépésről lépésre.
 • Hogyan készíts olyan kulcsszó és elhelyezés szerint célzott tartalmi hálózatos hirdetést, ami azonnal katapultálja az eladásaidat? A tartalmi hálózat valaha hulladék minőségű látogatók forrása volt. De a Google fejlődik és mára akár 8x(!) olyan vásárlási konverziót is el lehet érni a tartalmi hálózaton, mint a keresésen!
 • És még sokkal többet...
3. rész - Google AdWords Haladó Szint

Ez a rész olyan veterán hirdetési stratégiákról szól, amelyekről a világ legnagyobb AdWords legendái (Perry Marshall, Dr. Glenn Livingston, Don Crowther...) is csak a legdrágább anyagaiban mernek beszélni...

Itt térünk rá azokra a hirdetési stratégiákra, amik azonnal megnövelik az átkattintási arányod. Ötödére, tizedére csökkentik a hirdetési költségeidet és katapultálhatod az eladásaidat 100%-tól 2000%-ig - nem vicc!

Ebben a részben a 64 percnyi mp3 hangfelvételből, annak írott változatából és a hozzá tartozó segédletekből gyorsan megtanulod...

 • Hogyan fog szárnyalni az üzleted az AdWords-el? A teljes szisztéma feltárva! Ebben NINCS se szerencse faktor, se véletlen, csak a tudatos tervezés utáni eredmények.
 • Mikor melyik hirdetési pozíciókban érdemes/legnyereségesebb hirdetni? - Ha már haladó hirdető vagy, ez akkor is le fog sokkolni!
 • 21 módszer, ami azonnal megnöveli az átkattintási arányodat akár 30%-ra a keresési hálózaton - így olcsóbban fogsz tudni hirdetni, mint a konkurenciád!
 • Hogyan derítsd ki, mit csinál a konkurenciád? És honnan lehet tudni, kik keresnek pénzt is azzal amit csinálnak, és kik azok akik nem? Így mindig fogod tudni kire érdemes odafigyelned a versenytársaid közül!
 • Hogyan hirdess olyan dolgot, amit nem keres SENKI? Esetleg azt sem tudják, hogy létezik?
 • A Swiss Army Knife szövegírási technika, ami 3-10 szeresére növeli a tartalmi hálózatos hirdetéseid átkattintási arányát, ezzel együtt több látogatót fogsz kapni kevesebb pénzért!
 • Jet-Stream effektus esettanulmány... avagy hogyan szorítsd ki konkurenciád hirdetéseit Bannerekkel, és hogyan használd a bannerhirdetéseket úgy, hogy azok látogató hullámot generáljanak Neked?
 • Az All-Day-Ad-Display kampány beállítási trükk, amivel olcsóbban fogsz tudni hirdetni és mégis több látogatót fogsz kapni! - Jól hangzik? Ez az igazság!
 • A 80/20 szabály - azaz a győztes visz mindent! Alkalmazd ezt a módszert és katapultáld az eladásaidat
  200... 500%-tól... akár 2000%-ig! - Nem vicc!
 • Hogyan alkalmazd a Peel-and-Stick módszert? Avagy hogyan vigyél olyan precizitást a hirdetéseidbe, amivel mostantól távcsöves puskával fogod kilőni az ügyfeleidet!
 • Hogyan számold ki a látogatói megtérülésed és mi a szerepe? Ha a weboldalad ezen egy mutatójával tisztában vagy, és ennek megfelelően hirdetsz, fizikai képtelenség, hogy a hirdetésed ne legyen nyereséges!
 • És még sokkal többet...
4. rész - Mélyebb megértés szintje

Ezen a szinten további finomságokról lesz szó és gyorsan megtudhatod...

 • Hogyan kerüld el a Google Slap büntető effektust? Honnan tudod, ha a hirdetésed egyik kulcsszava "Slappelve" lett, és hogyan mássz ki belőle?
 • Listaépítés Mesterfokon - azaz hogyan építs rekordidő alatt minőségi email listát, akik majd jó arányban vásárolni is fognak tőled?
 • Egyéb látogatottság növelési módszerek: avagy melyek a JÓ látogatottságnövelési módszerek, és melyek ROSSZ látogatottság növelési módszerek?
 • Melyik a legjobb minőségű látogatók forrása a világon? Avagy hogyan lehetséges 10%-os...
  vagy akár 30%-os (azaz harminc százalékos!!) vásárlási arány elérése?
 • Melyek az egyéb látogatottság növelési módszerek, amikkel érdemes foglalkozni, és hogyan kombináld ezeket össze az AdWords-el?
 • És még sokkal többet...
Leírások és hasznos szoftverek

A siker titka az interneten: Teszt - Teszt - Tesz! Ebben a részben gyorsan megtanulhatod...

 • Hogyan Split-teszteld profin a landing paged? A Google Website Optimizer használata...
 • Hogyan döntsd el egy teszt után, hogy a "jobbnak tűnő" hirdetés valóban jobb lesz-e hosszú távon?
 • Hogyan nézd meg, mit csinálnak a látogatóid a weboldaladon és hogyan használd a Google Analytics-et?
 • És még sokkal többet...
+ 30 perc telefonos konzultáció!

Ha az anyagok átnézése után bármi kérdésed lenne az AdWords kampányod felállításában, akkor egy 30 perces telefonos konzultácó során minden kérdésedre választ kaphatsz, így tényleg a maximumot tudod kihozni a kampányodból!

Mennyibe kerül?

Mennyit érne Neked az, ha valaki, aki ebből él, és több tucat jól működő kereskedelmi weboldalt futtatott már fel, bevezetne téged a kulisszák mögé?

Mennyit érne Neked az, ha holnaptól bármilyen vállalkozást fel tudnál futtatni minimális költségen?

Mennyibe kerül Neked az, ha a lehetséges ügyfeleid azért vásárolnak a konkurenciádtól, mert nem tudnak rólad?

Illetve mennyibe kerül Neked az, ha nem kezded el most azonnal profin kiaknázni az internetben rejlő lehetőségeket?

Nekem sok pénzbe került amerikai tanácsadóktól megtanulni mindezt, amit ebben a kurzusban letanítok, pontosabban 1120 dollárba - kb. 235.000Ft-ba! Továbbá negyed millió forint hirdetésbe fektetett pénzbe, a tesztelési időszak alatt.

Jelenleg ezeket a technikákat SENKI nem tanítja, de nem is használja még Magyarországon!

Mielőtt ezt a kurzust bevezettem a listámon, még az is megfordult a fejemben, hogy 197.000Ft-ot fogok érte kérni...

De mivel tudom, hogy milyen az, amikor nem tudsz nyereségesen hirdetni. Amikor nem tudod a vállalkozásodat tervezetten növelni, amikor a keresőoptimalizálás nem hozza még az eredményeket. Amikor hideghívásra, esetleg SPAM-elésre kell alapozni, hogy új ügyfeleket tudj szerezni stb.

Ezért nem fogok 197.000Ft-ot elkérni ezért az anyagért - bár megérne annyit!

Sőt! 97.000Ft-ot sem fogok elkérni...

Ha most megrendeled a kurzust, akkor a teljes Google AdWords Szisztéma ára, mindössze:

197.000 Ft helyett csak bruttó 47.000 Ft!
Google Adwords Szisztéma, Google Ad Planner, Google Analytics, Google Website Optimizer használata
1 év kérdezés nélküli pénz visszafizetési garancia!

Ezek olyan haladó stratégiák, amiket ma Magyarországon még SENKI nem tanít, és nem is használ ebben a formában. Az információ a két legnagyobb amerikai AdWords szaktekintélyektől, Perry Marshall-tól és Dr. Glenn Livingson-tól származik.

És NEM érdekel, ha már 5 éve hirdetsz, vagy még sose hirdettél az AdWords rendszerben...

Rendeld meg a Google AdWords Szisztéma kurzust és tölts el vele 3 órát! Haladj végig az anyagokon, nyisd meg az AdWords fiókodat és kezdd el alkalmazni, amit tanítok.

Mert függetlenül attól, hogy mekkora a vállalkozásod, most indult, vagy már nagy üzleted van - ez az anyag be fogja hozni Neked az árát akár 30 nap alatt!

Ha mégsem, ha megcsináltad mindazt amit javasoltam, de nem látod az eredményét, akkor jelzed nekem és én kérdezés nélkül visszafizetem Neked a teljes vételárat!

Tehát amennyiben nem tudnálak megtanítani nyereségesen hirdetni, akkor én vesztettem - nem Te!

De!

Szeretném itt kiszűrni a gyengéket, hiszen ez a kurzus NEM való mindenkinek! Először is ez az anyag a komoly vállalkozóknak lett készítve, hogy azonnal piacra tudjanak lépni a termékükkel/szolgáltatásukkal, és gyorsan be tudják vetni a piacukat.

Ha nincs semmilyen vállalkozásod, akkor pénzt keresni sem tudsz az AdWords-el, tehát ez az anyag NEM Neked való!

A másik dolog, hogy kezdek kijózanodni milyen tudást és hatalmat adok a kezedbe ilyen nevetséges költségen.

Ezért az ajánlat nem lesz fenn örökké, és egyáltalán nem tudom garantálni Neked, hogy holnap is ilyen kedvező áron juthatsz hozzá ezekhez az információkhoz!

Viszont ha most leadod a rendelésed, ezért a komplett Szisztémáért mindössze bruttó 47.000Ft-ot kell fizetned!

Rendeld meg a teljes Szisztémát mindössze bruttó 47.000 Ft-ért!
És tartozz azok közé, akik már tudnak nyereségesen hirdetni az AdWords-ben és helyezd teljesen új szintre a vállalkozásodat!

Google AdWords Szisztéma
Megrendelés

Számlázási adatok