AdWords Tanfolyam, AdWords Hirdetés és Google AdWords Kampány

Ne vesztegesd tovább a drága idődet, kezdj el több profitot termelni a hirdetéseiddel MOST azonnal!

Ha egy valódi csúcs AdWords szakértő tanácsaira van szükséged az értékesítési folyamatodhoz, a marketingedhez, hogy az egyes elemek a lehető legjobban dolgozzanak össze és több bevételt hozzanak, akkor ez Neked való!

...Különösen, ha a kérdéseid messze meghaladják az AdWords-öt!

Fókusz: Ez egy teljes értékű konzultáció, bármit kérdezhetsz és részletes választ fogsz rá kapni a legjobb tudásom szerint!

Felvétel: A beszélgetés rögzítve lesz és megkapod a másolatát a beszélgetés után mp3 formátumban. Tehát nem kell jegyzeteléssel sem foglalkoznod, csak a beszélgetésre kell fókuszálnod!

Mennyit ér egy konzultáció valójában? Mennyit ér néhány olyan tanács számodra, aminek köszönhetően tegyük fel, hogy csak 30%-al hatékonyabb lesz a weboldalad konverziója?

Számoljuk ki: tegyük fel, hogy egy feliratkozó oldaladon dolgozunk, aminek van napi 15 feliratkozója, és évente 5475 feliratkozót gyűjt neked. Tételezzük fel, hogy a konzultációnk után 30%-al megnő a feliratkozási arányod, akkor ez a változtatás 1641-el több feliratkozót jelent számodra évente - extra költség nélkül!

És ha őszinte akarok lenni a 30%-os hatékonyság növekedés még gyenge is. Nem ritka, hogy a tanácsaimnak köszönhetően 50%... 100%... de akár 200%-al is hatékonyabb lett egy értékesítési folyamat, vagy feliratkozó oldal.

A telefonos konzultáció díja: bruttó 47.000Ft/óra. (Személyes konzultációra egyenlőre NINCS lehetőség.)

Időpont: A konzultációk időpontja minden hónap utolsó szerdája.

Garancia: Ha bármilyen okból kifolyólag az első 15 perc beszélgetés után úgy éreznéd, hogy mégsem kapod meg a befektetésed értékét vagy még többet, mondhatod azt hogy ÁLLJ! - és a konzultáció ingyen volt. A 15. perc után viszont már nincs megállás, végigvesszük az összes felmerülő kérdésedet.

Amint a befizetésed megérkezik, felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a konzultációd idejét.

Jelentkezz a telefonos konzultációra!

AdWords Telefonos Konzultáció
Megrendelés

Számlázási adatok